Dostava in vračilo blaga

Dostava

 

Dostavo naročenega blaga uporabnikom zagotavljamo skupaj s svojimi pogodbenimi partnerji.

Skupaj s svojimi pogodbenimi partnerji zagotavljamo izdobavo blaga iz skladišča v roku 48 ur od prejetja in potrditve plačila. Praviloma je naročilo dostavljeno v roku 3 do 5 delovnih dni od potrditve in plačila naročila.

Dostavo naročil zagotavljamo v roku od 3 do 10 dni v vse države Evropske unije ter v roku od 5 do 10 dni od prejetja plačila v države izven Evropske unije v katere dostavlja naš pogodbeni partner.

Pridržujemo si pravico podaljšanja roka dostave zaradi dejavnikov višje sile ali napake partnerskega podjetja za dostavo.

 

Vračilo blaga zaradi odstopa od pogodbe, reklamacije ali stvarne napake

 

Kupec, ki se po določbah ZVPot šteje za potrošnika, ima pravico, da v roku 14 dni od prejema predmeta pogodbe, obvesti podjetje Trgovina, storitve in svetovanje Andrej Jaklin s.p.,  da odstopa od pogodbe, brez da bi pri tem moral navesti razlog odstopa. Potrošnik podjetje Trgovina, storitve in svetovanje Andrej Jaklin s.p., o odstopu od pogodbe obvesti s predpisanim obrazcem ali z lastno pisno izjavo, ki jo poda pisno po pošti na naslov Trgovina, storitve in svetovanje Andrej Jaklin s.p., Dražgoška ulica 38, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na naslov [email protected].

Podrobnejša navodila za uveljavljanje reklamacij v garancijskem roku in stvarnih napak so navedena v Splošnih prodajnih pogojih poslovanja.

Prosimo, da za vračilo blaga zaradi odstopa od pogodbe, reklamacije v garancijskem roku ali stvarne napake izpolnite predpisani obrazec, ki je priložen spodaj, kot pripeta datoteka.